Smartlook

Smartlook: film het gedrag van bezoekers op jouw website (gratis)

Afgelopen week ben ik Smartlook tegengekomen en ik vond het idee vrijwel direct waanzinnig. Ze omschrijven het op hun eigen site als volgt:

Smartlook is een eenvoudige tool, die schermen van echte gebruikers van jouw website opneemt. Je kan zien waar bezoekers klikten met de muis, wat ze in hebben gevuld op formulieren, waar ze het meeste tijd hebben doorgebracht en hoe ze elke pagina hebben bekeken.

Installeren van Smartlook

Via een paar simpele handelingen installeer je Smartlook op jouw website en vervolgens word iedere bezoeker op jouw website gefilmd. Dit houdt dus in dat er gefilmd word op welke manier de bezoeker door de website heen scrollt en op welke call-to-actions hij klikt. Super waardevolle informatie wanneer je de website verder wil optimaliseren.

En helemaal mooi, het is en blijft helemaal gratis! Wil jij hulp bij het implementeren van Smartlook? Neem even contact met mij op en ik help je gratis!

https://www.getsmartlook.com/assets/images/dash-2-v2.png

Deel dit bericht!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn
Geplaatst in Marketing, Online strategie, Website.

Vincent van der Graaff

Als online marketeer werk ik om bedrijven online te laten groeien. Dat is volgens mij alleen haalbaar door samen te werken. Ik combineer graag online strategieën met (wordpress)websites en de juiste online marketing instrumenten. Daarnaast werk ik ook aan de groei van Wedouble.