Geelhoed Personal Trainer

Een nieuwe website voor mooie succesverhalen

Lees verder

De opdracht

Geelhoed Personal Trainer is een bedrijf voor personal training, opgericht in 2014. Personal Trainer Sven Geelhoed behaalt grote successen door het combineren van deskundige begeleiding en intensieve trainingen.

Om aan zijn doelgroep te vertellen hoe Sven succes behaalt, hebben wij een website voor hem ontwikkeld.

Het resultaat

Bij het ontwikkelen van de online strategie werd al snel duidelijk dat naast Svens diensten, de succesverhalen van zijn klanten een belangrijke rol spelen. Door middel van de succesverhalen op de website, wordt de effectiviteit van zijn diensten aangetoond. Deze persoonlijke verhalen vormen de kracht van wat Sven doet en dit is centraal komen te staan in het definitieve concept. .

Om deze informatie altijd en overal bereikbaar te maken, is de gehele website responsive gemaakt, om zo een optimale gebruikerservaring  voor zowel de computer als de smartphone te creëren.

Doorklikpercentage

Wanneer de diensten en de succesverhalen centraal worden gesteld in het concept, is het belangrijk dat er na de homepage direct naar deze pagina’s word doorgeklikt. Door de juiste indeling van de homepage, behalen de diensten en de succesverhalen samen een doorklikpercentage van 60%!

Bouncepercentage

Bij een hoog bouncepercentage verlaten de meeste bezoekers vrijwel direct de website. Het snel verlaten van een website is slecht voor de conversie. Het gemiddelde van een slecht bouncepercentage ligt rond de 60%. Door het creëren van een hoog doorklikpercentage hebben wij gezorgd voor een gemiddeld bouncepercentage van 31%!

 

Bekijk de website van Geelhoed Personal Trainer live

bekijk website

Geelhoed Personal Trainer over Wedouble

Tijdens de ontwikkeling van mijn nieuwe website is de samenwerking tussen mij en Wedouble prima verlopen. Na verschillende gesprekken waren al mijn wensen duidelijk en heeft Wedouble deze perfect vertaald in de ontwikkeling van de website. Door het systeem wat achter de website zit, kan ik alles zelf eenvoudig aanpassen. Wedouble is een echte aanrader!

Sven Geelhoed

Maak een afspraak

Laten we samen bouwen aan jouw online succes