Flakkee Mediation

Het begrip mediation helder uitgelegd

Lees verder

De opdracht

Flakkee Mediation helpt bij het bemiddelen in conflictsituaties. Denk hierbij aan echtscheidingen, oudersconvenanten en burenruzies.

De nieuwe website die wij ontwikkeld hebben legt het begrip mediation (conflictbemiddeling) uit en stuurt aan op de voordelen die mediation bied.

Het resultaat

Op de nieuwe website die wij ontwikkeld hebben wordt het begrip mediation (conflictbemiddeling) uitgelegd en worden de voordelen van mediation belicht.
Het uitleggen van het begrip mediation staat centraal. Daarnaast moet blijken waarom bezoekers juist voor deze mediator moeten kiezen. Om de bezoeker te overtuigen hebben wij gekozen om de USP’s (Unique Selling Points) van het bedrijf prominent op de homepage weer te geven.

Responsive

Door het schaalbaar maken van de website is deze optimaal geoptimaliseerd voor zowel de computer als de smartphone. Dit was een effectieve aanpak omdat 42% van alle bezoekers via een tablet of smartphone komen.

 

Flakkee Mediation over Wedouble

Ik wil Wedouble bedanken voor mijn mooie website. Zij hebben alles heel helder uitgelegd waardoor ik nu zelf ook aanpassingen kan maken aan de website. Wedouble heeft gezorgd voor een professionele uitstraling en een goede vindbaarheid. Kortom, een professionele samenwerking met een personal touch!

Petra Tappij Gielen

Meer weten?

Neem contact op of vraag een afspraak aan voor meer informatie