Elsto Schilderwerken

Een website voor de projecten van Elsto Schilderwerken

Lees verder

De opdracht

Elsto Schilderwerken is één van de betere schildersbedrijven op het eiland Goeree-Overflakkee. Binnen deze gehele regio bieden zij zowel binnen- als buitenschilderwerk aan.

Aan ons werd gevraagd om de verouderde website op de schop te nemen. Dit hebben wij gedaan door een website te ontwikkelen die beter aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

Het resultaat

Een schildersbedrijf komt overal. Bij bedrijven, particulieren en verenigingen. Je werk is direct zichtbaar en mensen vertellen hierover. Jouw bus met reclame staat iedere keer weer ergens anders. Dit zagen we terug in de cijfers van de oude website. Veel bezoekers bekeken de homepage of de pagina over het bedrijf en gingen daarna direct door naar de contact of offertepagina.

Door de contact- en offertepagina direct aan te bieden op de homepage is de gebruiksvriendelijkheid van de website verhoogd. Voor de bezoeker die eerst recent werk wil bekijken, bouwden wij een portfolio in. In dit portfolio worden recente projecten weergegeven.

Bezoeken

Analyse en vergelijking van het aantal bezoeken op de oude en de nieuwe website leverden kennis op over de behaalde resultaten. Op de nieuwe website groeide het bezoekersaantal met 120%!

Doorklikpercentage

Door het direct aanbieden van de contactpagina, het integreren van de pagina over het  bedrijf  en het weergeven van recente projecten op de homepage, zijn de belangrijkste pagina’s direct bereikbaar vanaf de homepage. Samen zijn deze pagina’s goed voor een doorklikpercentage van 87%.

Bekijk de website van Elsto Schilderwerken live

Bekijk website

Elsto Schilderwerken over Wedouble

Wedouble heeft gezorgd voor een perfecte aanwezigheid op het internet. Ze hebben een mooie website ontwikkeld die aansluit op onze wensen, maar ook de behoefte van de doelgroep. Door het optimaliseren van een aantal landingspagina’s in Google zijn we nu perfect vindbaar op het hele eiland Goeree-Overflakke!

Ron Stout & Rien Elvé

Laten we samenwerken!

Samen behalen wij online succes!