Website

Een website is een middel om jouw doelen te behalen. Jouw doelen staan centraal in de ontwikkeling van de online strategie. Deze strategie vertalen wij naar een definitief concept.  Uiteindelijk levert dit een website op, die bijdraagt aan jouw online succes. 

Eenvoud

Wij houden van eenvoud. Eenvoud zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en heldere communicatie.

Creatieve oplossingen

Iedere website moet gebruiksvriendelijk zijn, want de bezoekers van jouw website willen direct vinden wat zij zoeken. Daarnaast wil jij je onderscheiden door een creatieve website. Wij combineren creatieve oplossingen met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Responsive

Responsive websites zijn een must. Iedereen gebruikt zijn smartphone of tablet om te zoeken naar informatie. Wij maken al onze websites responsive zodat zij op ieder apparaat bereikbaar zijn.

Zelf beheren

De website die wij ontwikkelen, wordt door jou beheerd. Jij voegt teksten toe, verwijdert teksten of plaatst nieuwe blogs.

Online marketing

Jouw online strategie vertalen wij naar een definitief concept. Bij het ontwikkelen van jouw website gebruiken wij dit concept als richtlijn. Nu gaat het er om jouw klanten te bereiken. Met Online marketing leggen wij de schakel tussen jou en jouw doelgroep.