Online marketing

Bereik jij wie jij wil bereiken? Online marketing draagt bij aan het succes van jouw bedrijf. Wanneer jij online marketing op de juiste manier inzet, is jouw bedrijf beter vindbaar op het internet.

SEO:  optimaal vindbaar in Google

Ben jij goed vindbaar in Google? Vindbaarheid is essentieel voor jouw online succes. Met SEO-marketing (Search Engine Optimization)  zorgen wij dat jij optimaal vindbaar bent in de zoekmachines.

SEA: zoekmachine adverteren

Een snelle manier om goed gevonden te worden in Google is SEA. Jouw advertenties verschijnen direct bovenin de zoekresultaten van Google.

Om te starten met SEA-marketing wordt een campagne in Google Adwords opgesteld. Een succesvolle campagne is afhankelijk van voortdurende analyse en verbetering. Weddouble is gecertificeerd Adwords professional. Wij hebben alle kennis in huis om een voor jouw een succesvolle Adwords-Campagne op te zetten.

Social Media: creëer interactie met jouw doelgroep

Social Media zijn belangrijk, maar moeten op de juiste manier worden ingezet. Wie wil jij bereiken en waarmee?

Om Social Media effectief in te zetten voor jouw bedrijf moet er een concreet plan worden opgesteld. In dit plan onderzoeken wij jouw markt, jouw doelgroep en de manier waarop jij interactie kunt creëren met jouw doelgroep. Met onze adviezen kun jij direct aan de slag.