Flyer voor LesautoRent

LesautoRent is een formule waarin het verhuren en (short)leasen van lesauto’s wordt aangeboden. Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag verhuren zij lesauto’s door heel Nederland. Wedouble heeft in samenwerking met LesautoRent een flyer ontwikkeld voor een landelijke mailing.

Voorkant

De flyer moest het concept flexibel leasen promoten. Samen met LesautoRent hebben wij gekozen voor een eenvoudige maar pakkende voorkant.

FlyerdefvoorkantLesautorent

Achterkant

Op de achterkant is het concept van flexibel leasen uitgelegd. Door flatdesign en eenvoud te gebruiken, blijft de flyer rustig ogen.

FlyerdefachterkantLesautoRent

WeDouble heeft voor LesautoRent een flyer voor een landelijke mailing ontworpen. Wij hebben de samenwerking met WeDouble als zeer positief en prettig ervaren. Voor het ontwerpen van drukwerken raden we WeDouble iedereen aan.

Joost Boeter
LesautoRent

Deel dit bericht!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn
Geplaatst in Werk.

Vincent van der Graaff

Als online marketeer werk ik om bedrijven online te laten groeien. Dat is volgens mij alleen haalbaar door samen te werken. Ik combineer graag online strategieën met (wordpress)websites en de juiste online marketing instrumenten. Daarnaast werk ik ook aan de groei van Wedouble.